Lustfyllt i Habo

Hyra Lustfyllt​

Välkomna till Lustfyllt, en charmig omgjord gammal ladugård i vackra Munkaskog. En oas med böljande Vätterutsikt. En idyllisk lokal för fester, bröllop och events. I ladan är det högt i taket, vilket ger en upplevelse av både rymd och rustik.

I matsalen får 85 sittande gäster plats. I hela lokalen inklusive övervåning ryms 150 personer.

Behöver ni inte hyra hela Ladan, har vi på övervåningen, 2 mindre rum ”Tages” och ”Gretas” som passar mindre sällskap.

HOLMGRENSFOTO_LUSTFYLLT-0555

Bröllop​​

Lustfyllt är perfekt för dig som vill ha ett lantligt bröllop eller fest i en renoverad gammal lada. Vi har nu haft över 100 bröllopsmiddagar i ”Ladan”, det går också fint att ha vigseln hos oss, de flesta väljer det.

Konferens​

Här har vi den kreativa miljön för en bra konferens. Kombinera gärna med utomhusaktiviteter och en härlig avslutningsmiddag. Vi kan hjälpa till med kontakter för catering och underhållning.

Lustfyllt av Rebecka Blanckenfjell
HOLMGRENSFOTO_LUSTFYLLT_1853

Maten

Från den 1 maj 2024 så har vi en ny cateringspartner i Carotte. De levererar all mat, dryck och servicepersonal som krävs för ett minnesvärt besök hos oss i Ladan. Här skräddarsys mat- och dryckesmenyn efter gästens önskemål.

Obs! De evenemang som bokats och planerats sedan tidigare med föregående leverantör kommer fortsatt att genomföras av dem.

Carotte är ett kvalitetscateringföretag med över 40 år i branschen. Många känner Carotte genom restaurang Carotte x Werket som på kort tid blivit en favorit i Jönköping med anledning av den vällagade maten och dess svinnsmarta tankesätt.

Med den prisade kocktrion Erik Beckman, Peter Holmqvist och Ludwig Palm bakom kastrullerna, samt erfarne Kalle Ulfves i bageriet, tar Carotte mat- och serviceupplevelsen på Lustfyllt till en ny nivå. Tillsammans har de gedigen erfarenhet från några av regionens mest uppskattade restauranger och har två SM-guld i utomhusmatlagning, två Bocuse d’Or-medaljer och ett EM-guld på meritlistan.

Med fokus på en kvalitativ standard och ett svinnsmart tänk, där råvaror i säsong förädlas och får skina, lagar Carotte all mat från grunden. Alla komponenter får lika mycket engagemang för att bidra till en smakrik helhet. Desserter, bakverk och bröd skapas med största omsorg och smaksäker kreativitet.

Vår vision kring mat och upplevelser på Lustfyllt rimmar väl med det arbetssätt som teamet på Carotte lever efter. Endast det bästa är bra nog. Det handlar inte om att det ska vara allt för sofistikerat, men att allt ska vara genomarbetat och finnas en kvalitet i grunden. Både vad gäller maten och passionen hos den personal som serverar den.

Grunden i Carottes matlagning är kärlek och glädje. Goda råvaror blir ännu godare när de tillagas av kockar med bred kunskap och stor arbetsglädje. Ordspråket ”en glad kock lagar god mat” stämmer väl in på teamet från Carotte.

Skicka en förfrågan för att stämma av tillgängligheten så hjälper vi er med att hitta ett bra upplägg för ert evenemang därefter.

Hör av er!

Har ni frågor eller vill veta mer kan ni nå oss på lustfylltihabo@gmail.com

Lustfyllt av Rebecka Blanckenfjell