Lustfyllt av Rebecka Blanckenfjell

FC Gruppen gästar sommaridyllen Lustfyllt i Habo

Sommaren är räddad! 

Läget vid Vätterns kant, bröllop och den enorma fikabuffén är sedan länge starkt förknippat med Lustfyllt i Habo, ”Ladan” som vi kallar det. Från den 24 april välkomnar vi er till en smakrik (vår och) sommar tillsammans med vår samarbetspartner, FC Gruppen.

 

För snart fem år sedan tog jag, Christiane Petit, över Lustfyllt i Munkaskog utanför Habo. Det har varit fem spännande, utvecklande och lärorika år varav det senaste har (pga pandemin) inneburit utmaningar jag aldrig kunnat föreställa mig. Vi har fått ändra, anpassa och även pausa verksamheten ett par månader. Men till våren och sommaren är det nu klart med ett unikt samarbete som vi ser riktigt fram emot.

  • En sommar med en tom lada fanns inte på min karta och jag envisas med att det är alltid bättre att våga satsa på det man tror är bäst än att ångra att man inte gjort det.
    I vintras tog jag därför kontakt med William Axelsson på FC Gruppen. Vi förstod snabbt att vi har samma tänk när det kommer till kvalité och smakupplevelser.
    Det är dessutom viktigt för oss att Lustfyllt fortsätter stå för personlig service och bra mat tillagad med lokala råvaror. Och det är FC Gruppen kända för att vara duktiga med.


Fikabuffé med 28 olika rätter!

FC Gruppens s.k. ”take over” på Lustfyllt sker i samband med vårt 5-årsfirande helgen den 24-25 april. Då kommer fokus ligga i att ge nytt liv åt den dignande fikabuffé som gäster vallfärdat till Lustfyllt för, men det kommer givetvis också serveras lunch.

Därefter blir det öppet alla dagar i veckan till Augusti-månad. Med undantag för de lördagar vi har bröllop.

Så, fortsatt varmt välkomna till Lustfyllt!
Nu är våren och sommaren räddade. Och inte minst, bröllopssäsongen!

/Christiane
0763-979887

#teamlustfyllt

  • Vi följer givetvis alla hygienrekommendationer. Här finns ytorna för att kunna välkomna gäster och ha öppet efter rådande restriktioner.
  • Bokning av fikabuffén sker smidigast på FC Gruppens hemsida: fcgruppen.se